Oude leeuw - Antwerpen

Warme snacks

Oude leeuw - Antwerpen - Warme snacks

Ook een snelle warme snack in Antwerpen kan lekker en gezond zijn.

Uw lunch of warme snack hoort snel, maar ook lekker en gezond te zijn en daar gaan we voor bij Oude Leeuw in Antwerpen.

Bij Oude Leeuw bereiden we warme snacks met verse kwaliteitsingrediënten. Onze eigen chefs maken de gerechten klaar. Geen voorverpakte of industriële gerechten dus, maar alles vers en met liefde bereid! Van een eenvoudige salade tot een smakelijke spaghetti, bij ons bent u zeker dat alle gerechten met respect voor de producten worden bereid.

In de snackbar kan je rustig kiezen uit de à la carte gerechten en suggesties want onze zaalhulp komt de bestelling aan tafel noteren en opdienen. Je hoeft dus niet aan de balie aan te schuiven want bij Oude Leeuw beloven we een snelle en vriendelijke service aan tafel.

Bij Oude Leeuw is er een uitgebreide keuze aan warme snacks zoals panini’s, croques, spaghetti’s en veel meer. Deze kunnen allemaal ter plaatse worden genuttigd, maar zelfs de warme snacks kunnen we gratis aan huis leveren in en rond Antwerpen centrum.

Af en toe breiden we onze snackkaart uit met seizoensgerechten en suggesties in functie van de producten en hun beschikbaarheid. Volg onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de nieuwe gerechtjes!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Back to Top