Oude leeuw - Antwerpen

Snackbar

Oude leeuw - Antwerpen - Snackbar

Snackbar Oude Leeuw kiest resoluut voor verse producten en huisbereide maaltijden!

Onderweg en op zoek naar een snelle maar toch lekkere hap? Bij SnackbarOude Leeuw in Antwerpen ben je zeker van een vlotte bediening maar ook van een smakelijke en gezonde lunch.

Bij Oude Leeuw serveren we klassieke broodjes, croissants en koffiekoeken maar ook à la carte lunchgerechten. We kiezen resoluut voor verse producten en zelfbereide gerechten. Salades, panini’s, croques en pastagerechten worden allemaal ter plaatse klaargemaakt en zelfs de meeste salades om de broodjes mee te beleggen, maken we zelf. Altijd verse maaltijden dus, maar met 2 chefs in de keuken kunnen zelfs de à la minute bereide gerechten snel aan tafel gebracht worden.

En met 1 fulltime zaalhulp is ook een vlotte bediening aan tafel gegarandeerd. Niet aanschuiven dus, maar rustig aan tafel kiezen uit de lunchkaart en suggesties voor een time-efficiënt lunch.

Door de ligging op de Oude Leeuwenrui in Antwerpen, vlakbij onder andere het MAS, de Waaslandtunnel en Antwerpen centrum is Snackbar Oude Leeuw vlot bereikbaar en dus ideaal gelegen voor een snack tussendoor of een snelle lunch. En met voldoende parkeerplaats voor de deur verlies je alleszins geen kostbare tijd aan het zoeken van parking.

11 tafeltjes en een zomerterras zorgen voor voldoende plaats maar ook voor de nodige ruimte om rustig te lunchen. En met gratis WIFI blijf je zelfs tijdens de pauze bereikbaar.

Kom langs voor een snack of lunch!

Back to Top