Welkom bij de oude leeuw

Bij Oude Leeuw staan verse producten en snelle service centraal!

Bij broodjeszaak en snackbar Oude Leeuw kiezen we bewust voor verse producten, huisbereide gerechten en een vlotte bediening. Aan deze drie waarden werken we elke dag en daar zijn we trots op.

Al onze snacks, maar ook het meeste beleg voor op de broodjes wordt ter plaatse door onze chefs bereid en dat proef je! Verschillende ontbijtformules en een waaier aan huisbereide snacks zorgen voor een uitgebreide keuze voor een verlangen in een smakelijke en gezonde hap op elk moment van de dag.

Elke werkdag kan je van 7 uur ’s morgens tot 15u00 terecht bij Oude Leeuw voor ontbijt, belegde broodjes of een warme snack. Met 2 chefs in de keuken en een fulltime zaalhulp hoef je trouwens nooit lang aan te schuiven aan de balie en ook in de zaal wordt er aan tafel bediend.

Heeft u een vergadering of feestje gepland? Bij ons kan u terecht voor gevarieerde broodmandjes. Voor groepen en bedrijven worden belegde broodjes, snacks en schotels voor vergaderingen of recepties ook in en rond Antwerpen centrum gratis en tijdig aan huis geleverd. Door haar ligging op de Oude Leeuwenrui vlakbij de Waaslandtunnel en met parking voor de deur is de zaak vanuit heel Antwerpen vlot bereikbaar. Dus ook voor een last-minute afhaling of een snelle hap onderweg is Oude Leeuw de place-to-be.

Met gratis WIFI in de hele zaak blijf je ook tijdens je lunchpauze bereikbaar én kan je op Facebook onze nieuwe gerechten en seizoenssuggesties volgen.

Kom lunchen bij ons! Hopelijk tot snel bij de Oude Leeuw!

Back to Top