Oude leeuw - Antwerpen

Broodjeszaak

Oude leeuw - Antwerpen - Broodjeszaak

Broodjes met vers bereid beleg en een vlotte afwerking van bestellingen, de twee belangrijkste troeven van broodjeszaak Oude Leeuw in Antwerpen.

Elke dag belegde broodjes eten, kan al eens doen verlangen naar andere smaken. Bij broodjeszaak Oude Leeuw in Antwerpen maken we de meeste slaatjes om onze broodjes mee te beleggen zelf, en dat proef je!

Geen voorverpakte salades dus die overal dezelfde smaak benaderen maar een verse bereiding met kwaliteitsproducten. Een klassiek broodje wordt met vers beleg omgetoverd tot een smaakvolle maaltijd die niet snel gaat vervelen.

Onze chefs hebben een passie voor eten en zorgen steevast voor een ruim aanbod aan ovenverse belegde broodjes, koffiekoeken en snacks voor een keuzemogelijkheid volgens de zin van het moment.

Broodjes kunnen ter plaatse worden genuttigd in onze broodjeszaak of op het zomerterras. Ze kunnen ook afgehaald worden aan de balie. Bij Oude Leeuw staan 2 chefs en een zaalhulp klaar om uw bestellingen te noteren en deze vlot af te werken om onnodige vertraging en wachtrijen te vermijden.

Voor bedrijven en vooraf geplaatste bestellingen is ook gratis thuislevering in en rond Antwerpen centrum mogelijk.

Bestel uw broodjes en proef het verschil! Bel ons nu nog op!

Back to Top