Oude leeuw - Antwerpen

Belegdebroodjes

Oude leeuw - Antwerpen - Belegdebroodjes

Belegde broodjes bestellen bij Oude Leeuw in Antwerpen staat garant voor een zorgeloze lunch!

We zijn niet zo maar een klassieke broodjeszaak in Antwerpen. Bij Oude Leeuw kiezen we namelijk vastbesloten voor kwaliteit. Onze broodjes smaken anders, proeven vers en naar liefde voor het vak. Want niet alleen worden onze broodjes dagelijks vers gebakken, ook de meeste slaatjes om ze mee te beleggen, worden in huis door onze eigen koks bereid.

Met 2 chefs in de keuken en een aparte zaalhulp hoef je aan de balie nooit lang aan te schuiven. Het gaat vooruit bij Oude Leeuw. En ook op voorhand per telefoon, mail of fax belegde broodjes bestellen in Antwerpen is perfect mogelijk. Zo kan je zonder extra wachttijd broodjes afhalen op het uur dat je best schikt. Met parkeerplaats voor de deur en een vlotte bereikbaarheid is broodjeszaak Oude Leeuw een snelle oplossing voor een lekkere lunch.

Bedrijven kunnen bij bestellingen plaatsen voor de middagpauze van de medewerkers of broodjes bestellen voor vergaderingen. Ook voor opleidingen en recepties kunnen schotels met open of gesloten belegde broodjes worden besteld. Alle gerechten worden met de grootste zorg bereid en in en rond Antwerpen centrum worden bestellingen gratis en met plezier op tijd aan het bedrijf afgeleverd.

Probeer onze broodjes en proef het verschil! Bel ons vandaag nog uw bestelling door!

Back to Top